Teška noć za hronične bolesnike

Izvor: S media, 23.Jun.2012, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška noć za hronične bolesnike

Protekla noć u Beogradu je, zbog vrućine i velike vlažnosti vazduha, bila izuzetno teška za sve hronične bolesnike, a pomoć lekara najčešće su tražili srčani bolesnici, astmatičari i psihijatrijski pacijenti, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura podseća da starije osobe ne bi trebalo da izlaze na ulicu u najtoplijem delu dana, oni koji baš moraju da napuste svoje domove sa sobom treba da ponesu flašicu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sa vodom, lepezu i prikladno se obuku.

Osmoro povređeno tokom noći u Beogradu

Sumnjiva smrt u Beogradu: Pronađen mrtav muškarac s ubodnom ranom

Prvi dan leta: Bežite u hlad, danas do 36 stepeni!

"Čini mi se da su Beogradjani zaboravili na naše lekarske savete, pa smo tokom jučerašnjeg dana imali veliki broj kolabiranja na ulici ili u prevozu", kazala je Macura agenciji Beta.

Protekle noći dogodile su se tri saobraćajna udesa, a u dve nesreće su učestvovali motociklisti. Udesi su prošli bez težih posledica.

Tokom prošle noći bilo je 126 intervencija, a od tog broja 25 intervencija bilo je na javnom mestu.

(Beta)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Teška noć za hronične bolesnike

Izvor: Mondo, 23.Jun.2012

Protekla noć u Beogradu je, zbog vrućine i velike vlažnosti vazduha, bila izuzetno teška za sve hronične bolesnike, a pomoć lekara najčešće su tražili srčani bolesnici, astmatičari i psihijatrijski pacijenti.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.