Teška noć, devet saobraćajnih nesreća

Izvor: S media, 09.Jul.2011, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška noć, devet saobraćajnih nesreća

Na ulicama Beograda sinoć se dogodilo devet saobračajnih nesreća, pa su ekipe Hitne pomoći imale "pune ruke posla".

Ekipe beogradske Hitne pomoći imale su izuzetno tešku i napornu noć, tokom koje se dogodilo i devet saobraćajnih nezgoda, izjavila je danas portparol te službe Nada Macura.

"Tokom noći koja je bila izuzetno teška i naporna ekipe su intervenisale 131 put, od čega na javnom mestu 30 puta, javljali su se i hronični bolesnici, gotovo svi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i srčani i šlogovi i oni sa psihijatrisjkim smetnjama ..." izjavila je Macura agenciji Beta.

Prema Macurinim rečima, do 20 sati dogodilo se pet saobraćanih nezgoda.

Beograd: Mladić izboden nožem

Automobil prevrnuo kola Hitne pomoći (VIDEO)

Burna noć u Beogradu; Hitna pomoć uskoro i na motociklima!

Muškarac star 61 godinu provredjen je oko 19 sati na uglu Norveške i ulice LJubinke Bobić. Zbog povreda kolena i ruke prevezen je u Kliničko bolnički centar na Bežanijskoj kosi.

U 19.20 vozač (30) povredjen je u Crnotravskoj ulici, rekla je Macura i dodala da je mladić bez obzira na povrede glave odbio da bude prevezen u bolnicu.

Dvadesetak minuta kasnije u Radničkoj ulici povredjena je devojka (23), koja je zbog povreda šake privatnim kolima prevezana u bolnicu.

Nešto pre 20.00 na Obrenovačkom putu povredjen je motorista (29), koji je zbog tupih povreda glave prevezen u Urgentni centar.

Prema Macurinim rečima, još jedan motorista (23) povredjen je oko 20.00 na uglu Višnjičke ulice i Mirjevskog bulevara. On je zbog povreda glave, nadkolenica, ledja i ruku prevezen u Urgentni centar.

Kod hotela Zira oko 21 sat povredjena je trudnica stara 36 godina, koja je, iako nije imala vidljive povrede, prebačena u Ginekološko akušersku kliniku.

Oko 23 sata iz autobusa 106 ispao je putnik (46), koji je prevezen u Urgentni centar. On je zadobio kontuziju glave, a kako lekari navode bio je u alkoholisanom stanju.

Oko četri sata na Karaburmi u Marijane Gregoran povredjen je motorista, rekla je Macura i dodala da mladić nije imao kacigu, da je zadobio povrede glave, oguljotine iznad oka, zbog kojih je prebačen u Urgentni centar.

Ekipe su zbrinule i vozača koji je povredjen kada je oko pet sati udario u drvo u Lazara Kujundžića.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.