Izvor: S media, 25.Okt.2012, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća: Žena poginula na pešačkom prelazu, druga teško povređena

U saobraćajnoj nesreći u beogradskom naselju Surčin večeras je poginula V.D. (64) iz Beograda, dok je druga ženska osoba zadobila povrede kada je na njih naleteo automobil.

Automobil "reno" oko 19.25 sati naleteo je na dve žene u Vojvođanskoj ulici, a jedna od njih je od zadobijenih povreda odmah preminula, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Druga žena je s povredama prebačena u Urgentni centar gde je smeštena na odeljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << reanimacije.

"Povređena žena je na reanimaciji i dok se ne uradi dijagnostika ne može se ništa konkretnije reći", rekao je Tanjugu portparol Urgentnog centra Drago Jovanović.

(Blic)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.