Takmičenje „Boćanje za sve

Izvor: Studio B, 27.Okt.2014, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Takmičenje „Boćanje za sve"

Član Gradskog veća Dragomir Petronijević prisustvovao je danas u društvu ambasadora Velike Britanije Denisa Kifa i njegove supruge takmičenju„Boćanje za sve" u Osmoj beogradskoj gimnaziji.

On je na kraju manifestacije uručio u ime grada Beograda medalje prvoplasiranim takmičarima.

- Grad Beograd se trudi da pruži jednaku šansu svima da se bave sportom. Invalidi koji su se danas takmičili pokazali su da su veliki šampioni i da veruju u sebe. Na nama kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << gradu Beogradu je da u budućem periodu napravimo što više mesta gde će osobe sa invaliditetom moći da se bave sportom. Takođe svi zajedno moramo se posvetiti svojim sugrađanima i raditi zajedno sa njima, družiti se, takmičiti kako bi njihov život učinili što srećnijim - istakao je Petronijević.

Ambasador Velike Britanije Denis Kif je izjavio da mu je čast i zadovoljstvo što može da podrži rad udruženja kao što je udruženje „Sve je moguće".

Ovu sportsku manifestaciju u saradnji sa opštinom Voždovac organizovalo je udruženje „Sve je moguće" povodom Dana oslobođenja Beograda, a učesnici takmičenja bile su i osobe sa i bez invaliditeta iz Beograda i cele Srbije. Udruženje „Sve je moguće" prvo je organizovalo Trejl - orijentiring, Boćanje za osobe sa invaliditetom u Srbiji, „Igre bez granica" za osobe sa i bez invaliditeta. Takođe prvi iz Srbije su učestvovali na međunarodnom takmičenju Malmo - open u Švedskoj. Ovo udruženje je od 2009. godine do sada osvojilo 12 zlatnih, 17 bronzanih i 6 srebnih medalja.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Takmičenje "Boćanje za sve" u Osmoj beogradskoj gimnaziji

Izvor: Blic, 28.Okt.2014, 00:46

U Osmoj beogradskoj gimnaziji, povodom Dana oslobođenja Beograda, danas je održano sportsko takmičenje "Boćanje za sve"...Udruženje „Sve je moguće“ u saradnji sa Gradskom opštinom Voždovac, organizovalo je takmičenje u "Boćanju za sve", u kome su učestvovale osobe sa i bez invaliditeta,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.