TUČA U BEOGRADU: Odgrizao mu uvo zbog parkinga

Izvor: Večernje novosti, 19.Jun.2018, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUČA U BEOGRADU: Odgrizao mu uvo zbog parkinga

Miloš V. u javnoj garaži u centru prestonice odgrizao ušnu školjku Milanu M. U saradnji za tužilaštvom radi se na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja U javnoj garaži u Ulici Kraljice Natalije u centru Beograda, došlo je do tuče između Miloša V(47) i Milana M(42).Pročitajte još: NOĆ U BEOGRADU: Biciklista poginuo u saobraćajnoj nesrećiMiloš V. je ovom prilikom odgrizao ušnu školjku Milanu M. Oni su se posvađali zbog ulaska u garažu, a posle su se potukli. Epilog sukoba je da je Milan završio u Urgentnom centru, a policija je privela Miloša.U saradnji za tužilaštvom radi se na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja.(pink.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Neobičan incident u garaži: Svađa, tuča, pa ode uvo

Izvor: B92, 19.Jun.2018

Beograd -- U javnoj garaži u Ulici Kraljice Natalije u centru Beograda dogodio se neobičan incident. U tuči dva muškarca, jedan je ostao bez uva...Naime, Miloš V. i pet godina mlađi Milan M. su se najpre posvađali zbog ulaska u garažu, da bi s epotom i potukli. Onda je 47-ogodišnji Miloš V....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.