„TROFEJ BEOGRADA” U SPORTSKOM RIBOLOVU ZA MLAĐE KATEGORIJE

Izvor: Kurir, 08.Okt.2011, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„TROFEJ BEOGRADA” U SPORTSKOM RIBOLOVU ZA MLAĐE KATEGORIJE

BEOGRAD- Tradicionalna manifestacija „Trofej Beograda” u sportskom ribolovu za mlađe kategorije (kadeti i juniori) održaće se u nedelju, 16. oktobra, na jezeru Bečmenska bara u Bečmenu. Organizator manifestacije je Asocijacija sportskih ribolovaca Beograda, a pokrovitelj Sekretarijat za sport i omladinu.

Na ovom tradicionalnom takmičenju očekuje se dolazak više od 100 učesnika iz Beograda, Opova, Valjeva, Petrovca na Mlavi i Bečeja. Učesnici će biti podeljeni u kategorije kadeti i juniori, u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Za sve kategorije takmičenje će biti pojedinačno, a takmičarski dan počinje u 7.30 i završava se u 15 časova.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

„Trofej Beograda” u sportskom ribolovu za mlađe kategorije

Izvor: Glas javnosti, 09.Okt.2011, 09:14

BEOGRAD- Tradicionalna manifestacija „Trofej Beograda” u sportskom ribolovu za mlađe kategorije (kadeti i juniori) održaće se u nedelju, 16. oktobra, na jezeru Bečmenska bara u Bečmenu. Organizator manifestacije je Asocijacija sportskih ribolovaca Beograda, a pokrovitelj Sekretarijat za sport...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.