TRI SAOBRAĆAJKE U GRADU Povređena jedna osoba

Izvor: Blic, 18.Jun.2017, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRI SAOBRAĆAJKE U GRADU Povređena jedna osoba

Tri saobraćajne nesreće dogodile su se večeras u intervalu od 18.10 do 19.10 časova, a na sreću, samo jedna osoba lakše je povređena.

Kako su nam saopštili iz MUP-a prvi udes dogodio se oko 18.10 časova u blizini Orlovače, gde su se sudarila dva automobila, a svi putnici prošli su bez povreda. Zbog toga se u smeru ka centru grada stvara gužva, te se vozačima savetuje da izbegavaju Ibarsku magistralu.

Na kružnom putu u pravcu ka Avali, oko 19.05 časova dogodila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se još jedna saobraćajka u kojoj je učestvovalo jedno motorno i jedno teretno vozilo, a samo pet minuta kasnije na istom mestu sudarila su se dva automobila. Iz Hitne pomoći su za "Blic" rekli da je povređena samo jedna osoba, a da su u pitanju lakše povrede.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.