TRAMVAJI MENJAJU TRASU: Od subote do ponedeljka radovi u Bulevaru kralja Aleksandra

Izvor: Kurir, 03.Sep.2015, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMVAJI MENJAJU TRASU: Od subote do ponedeljka radovi u Bulevaru kralja Aleksandra

Radove na šinama i koloseku izvodiće OJ Elektrograđevinska operativa GSP „Beograd

BEOGRAD - Zbog radova na tramvajskom koloseku na raskrsnici Beogradske i Bulevara kralja Aleksandra (kod Pravnog fakulteta), koje će izvoditi OJ „Elektrograđevinska operativa” GSP „Beograd”, od nedelje, 6. septembra, od jedan čas do ponedeljka, 7. septembra, do 3.30 časova, menja se režim rada tramvajskih linija.

Tako će u nedelju, celodnevno, tramvaji sa linije 2 saobraćati >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na relaciji: Kalemegdan (Donji grad) – Pristanište – Tašmajdan i nosiće oznaku 2L, sa linije 3 ići će trasom Tašmajdan – Kneževac i nosiće oznaku 3L, a tramvaji sa linije 6 saobraćaće na relaciji Ustanička – Omladinski stadion i nosiće oznaku 6L. Linija će biti pojačana. Tramvaji sa linije 7 ići će trasom Ustanička – Dorćol – Pristanište – Blok 45 i nosiće oznaku 7L, a sa linije 10 – Kalemegdan (Donji grad) – Pristanište – Glavna železnička stanica – Banjica i nosiće oznaku 10L. Linija će biti pojačana. Tramvaji sa linije 12 saobraćaće na relaciji Tašmajdan – Banovo brdo i nosiće oznaku 12L, dok će linija 14 biti ukinuta.

Za vreme radova biće ukinuta stajališta „Pravni fakultet” u  Beogradskoj ulici za liniju 10, u smeru ka  Ulici 27. marta, „Pravni fakultet” u Beogradskoj ulici za linije 2, 3, 10 i 14, u smeru ka Trgu Slavija, kao i „Pravni fakultet” u Bulevaru kralja Aleksandra za linije 2, 3, 6, 7, 12 i 14 i „Pravni fakultet” u Bulevaru kralja Aleksandra za linije 6, 7 i 12, u smeru ka Tašmajdanu.

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti postojeća stajališta linija javnog gradskog prevoza.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Radovi na šinama: Izmene na tramvajskim linijama od nedelje

Izvor: Blic, 04.Sep.2015, 09:32

U nedelju od 1 sat nakon ponoći, do ponedeljka u 3.30 sati biće izmena na linijama 2, 6 7, 10 i 14 zbog radova u Bulevaru kralja Aleksandra i Beogradskoj ulici na tramvajskom koloseku, saopštilo je danas Gradsko saobraćajno preduzeće...- Zbog radova određene linije biće iznenjene - rekli su iz...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.