TRAGEDIJA U SURČINU: U sudaru automobila i kamiona poginula žena, druga osoba teško povređena

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2017, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U SURČINU: U sudaru automobila i kamiona poginula žena, druga osoba teško povređena

U sudaru putničkog automobila i kamiona, koji se dogodio danas oko 12.15 sati na putu između Surčina i Boljevaca, poginula je jedna osoba, a još jedna je teško povređena U sudaru putničkog automobila i kamiona, koji se dogodio danas oko 12.15 sati na putu između Surčina i Boljevaca, poginula je jedna osoba, a još jedna je teško povređena, potvrđeno je "Novostima".- Nastradala je ženska osoba starosti oko 60 godina, koja je upravljala putničkim automobilom, a njen identitet nam još nije poznat - rekli su u MUP-u.Povređena osoba je prevezena u Zemunsku bolnicu.Uviđaj je u toku, pa se još ne zna ko je izazvao udes.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Poginula žena u nesreći u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2017

U sudaru putničkog automobila i kamiona, koji se dogodio danas oko 12:15 sati na putu između Surčina i Boljevaca, poginula je jedna osoba, a još jedna je teško povređena, potvrđeno je Novostima u MUP...Nastradala je žena stara oko 60 godina, koja je upravljala putničkim automobilom, a njen identitet...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.