Izvor: Blic, 06.Dec.2017, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA NA OBRENOVAČKOM PUTU Dva sudara na 100 metara, IMA POGINULIH i dosta povređenih

Dva sudara dogodila su se na Obrenovačkom putu oko 17.20 sati, u kojima je više osoba povređeno, a jedan muškarac (73) je izgubio život.

- Ima dosta povređenih, naše ekipe su vozile četvoro, jedno lice je preminulo - rečeno je iz Hitne pomoći.

Iz MUP-a potvrđuju ove podatke.

- U 17.20 kod skretanja za Železnik sudarila su se dva vozila, "golf" i "polo". Jedna osoba je preminula na licu mesta, a osoba iz drugog vozila prevezena je na VMA. Posle toga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na oko 100 metara razdaljine dogodio se drugi sudar, u smeru ka Obrenovcu, u kome su učestvovala tri vozila. Prema prvim informacijama, lakše su povređena sva tri vozača - kažu iz MUP-a.

Kako je rečeno iz policije nema obustave saobraćaja, ali je otežano kretanje vozila.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DVA SUDARA NA OBRENOVAČKOM PUTU: Jedna osoba poginula, povređeno više putnika

Izvor: Večernje novosti, 06.Dec.2017

Jedna osoba je izgubila život, a više putnika je povređeno u dva sudara koja su se dogodila na Obrenovačkom putu oko 17.20 sati MUŠKARAC (73) je poginuo, a više putnika je povređeno u dva sudara koja su se dogodila na Obrenovačkom putu oko 17.20 sati.Kako javlja naš reporter...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.