TOPLI RADIJATORI Grejanje počelo, ali samo na OVOJ OPŠTINI

Izvor: Blic, 03.Okt.2017, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOPLI RADIJATORI Grejanje počelo, ali samo na OVOJ OPŠTINI

Dok ostali Beograđani svaki čas proveravaju dugoročnu prognozu i oktobarske temperature, te do kog se podeoka spustila živa u termometrima, Obrenovčane to ne zanima – probe grejanja kod njih su uveliko počele, te su radijatori na skoro celoj opštini već topli i spremni za prave zime.

- U ponedeljak smo počeli sa probama grejanja i juče je oko 90 odsto obrenovačkih stanova i objekata, priključenih na toplovodnu mrežu, bilo zagrejano. Iako grejna sezona zvanično počinje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tek 15. oktobra, mi smo se za hladno vreme već spremili – rekao je predsednik ove opštine Miroslav Čučković.

Još pre zvaničnog početka jeseni, u Obrenovcu se mislilo o zimi.

TOPLOVOD-Bez obzira na 25c napolju podizemo temperaturu u sistemu i otklanjamo sitne probleme po toplotnim podstanicama ulazima i kucama. pic.twitter.com/mXHRQChx4H

- Prvi put u Srbiji sistem je u prethodnih 15 dana spremljen potpuno u hladnom režimu, sa hladnom cirkulacijom gotovo u svim domovima - rekao je direktor JKP “Toplovod” Boris Ivković tokom sednice Štaba zimske službe, koja je održana u ponedeljak.

Osim grejanja, u doček zimi već su stigle i nove mašine, 25 tona soli i 250 tona rizle, a raspisana je javna nabavka za još toliko agregata, kao i da se nađe podizvođač, to jest preduzeće koje će pomoći pri čišćenju nekategorisanih puteva.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.