TITO IZBAČEN IZ KUĆE CVEĆA: Skandal na obeležavanju Dana mladosti (FOTO)(VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Maj.2016, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TITO IZBAČEN IZ KUĆE CVEĆA: Skandal na obeležavanju Dana mladosti (FOTO)(VIDEO)

Josip Broz Tito, koji je danas došao na svoj grob u Kući cveća i pozdravio sve one koji su došli da mu odaju počast, rekao je da sada boravi u Sloveniji i da živi dobro.

- Zahvaljujući mom dobrom učeniku Milanu Kučanu dobio sam penziju i mogu na miru da uživam u svojoj vili na Bledu - rekao je Tito, pa dodao:

- Žao mi je samo što Jovanku nisam uspeo da izvučem i što je umrla u Srbiji. Ipak, raduje me pasulj u kafani Korčagin danas, a sutra idem u Kumrovec da proslavim >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << rođendan.

Foto: Telegraf

Da neko ne poznaje čitavu istoriju, verovatno bi i poverovao u priču iznad, međutim, reč je o glumcu Ivu Godniću iz Slovenije, koji je sa svojim pionirima i štafetom, odeven u Titovo belo odelo, došao u Kuću cveća.

Ipak, iako su imali dozvolu od muzeja da uđu, jedna gospođa zaposlena u muzeju je prišla glumcu i zamolila ga da izađe.

Foto: Telegraf

- Verovatno je tako nastupila jer je čula da sam rekao da su Jovanku pokrali u Srbiji - rekao je glumac.

Međutim, žena koja ga je zamolila da izađe napolje za Telegraf kaže da priča nije baš takva.

- Ovaj glumac dolazi već pet godina u Kuću cveća u svojoj organizaciji, nije to nikakva zvanična predstava. Zamolila sam ga da izađe jer je pušio tompus u delu gde je pušenje zabranjeno, i rekla mu da pređe u drugi deo gde je dozvoljeno ili da stane pored pepeljare, međutim on se naljutio i otišao.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.