TEŽE DO MESTA ZA PARKING

Izvor: Kurir, 25.Avg.2010, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŽE DO MESTA ZA PARKING

U dve garaže i na jednom parkingu u toku radovi, na Obilićevom vencu dva nivoa van funkcije, u Masarikovoj smanjen kapacitet

Ako ste ovih dana pokušali da se parkirate u garažama u Masarikovoj i na Obilićevom vencu i u tome niste uspeli, razlog za to je održavanje parking prostora.

Radnici JKP „Parking servis" intenzivno rade na uređenju ove dve garaže i parkirališta „Dr Aleksandar Kostić", gde se uvodi sistem automatske naplate.

Garaža >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Obilićev venac ima trenutno manji broj mesta jer se ojačavaju podloge na 11. i 12. nivou ove garaže.

Najobimniji radovi na revitalizaciji i ojačavanju podloge izvode se u garaži „Masarikova", koja radi smanjenim kapacitetom, ali je i ona u funkciji i dostupna je za parkiranje.

Alternativno rešenje za parkiranje su obližnja parkirališta „Parking servisa" koji se nalaze u blizini - „Slavija" i garaža „Zeleni venac".

U garaži „Pionirski park" trenutno se radi na sanaciji zidova od vlage, a radovi ne utiču na broj mesta dostupnih za parkiranje.

Po završetku svih ovih radova, predviđena je sanacija čelične konstrukcije garaže „Zeleni venac", koja će i tokom radova ostati u upotrebi, a o čemu će javnost blagovremeno biti obaveštena.

(U. B.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.