TEŽAK UDES KOD BUVLJAKA Povređene četiri osobe, a među njima TRUDNICA

Izvor: Blic, 05.Okt.2017, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŽAK UDES KOD BUVLJAKA Povređene četiri osobe, a među njima TRUDNICA

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 11.30 u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu, prekoputa buvljaka, učestvovala su tri automobila, a povređene su četiri osobe.

Kako su nam potvrdili iz Hitne pomoći, u udesu su teže povređene dve ženske osobe, dok su još dva lica zadobila lakše povrede.

- Sudar se dogodio kod buvljaka, a teže povrede zadobile su dve ženske osobe. Jedna od njih je trudnica (27) koja je prevezena u GAK "Narodni front", dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je druga (45) u Urgentnom centru. Ostale dve osobe nisu transportovane dalje - kažu iz Hitne za "Blic".

Kako dodaju, ovo nije prvi udes danas, u gradu je haos, pa bukvalno ne stižu da odgovore na sve pozive građana. Ipak na sreću učesnici ostalih saobraćajnih nezgoda uglavnom su završavali sa lakšim telesnim povredama ili bez povreda.

Zbog udesa se stvorila ogromna gužva i saobraćaj se teže odvija, a autobus 95 ne vozi dalje od buvljaka u smeru Novog Beograda.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćajna nesreća na Novom Beogradu: Povređene tri osobe, među njima trudnica i bolesno dete

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2017

U udesu učestvovala tri vozila..Na Novom Beogradu preko puta buvlje pijace dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala tri vozila...- U saobraćajnoj nezgodi povređene su tri osobe, trudnica (27), dete sa cerebralnom paralizom i žena (46). Svi su u svesnom stanju, sa lakšim telesnim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.