Izvor: Blic, 30.Jul.2017, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA NESREĆA U BEOGRADU Padobranac pao u Padinskoj skeli!

Padobranac koji je izvodio skokove sa sportskog aerodroma u Lisičjem jaraku, potvrđeno je "Blicu", pao je u Padinskoj Skeli. Prema prvim nepotvrđenim informacijama, padobranac je teško povređen.

- Muškarac od 47 godina povređen je prilikom pada u Lisičjem jarku oko 13 sati. Ekipa Hitne pomoći ga je pregledala na licu mesta i u tom trenutku bio je u svesnom stanju, bez spolja vidljivih povreda, bled, sa nižim krvnim pritiskom i orošen znojem - rekla je portparol Hitne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pomoći dr Nada Macura.

Povređeni muškrac prevezen je na KBC Zemun.

Nezvaničmo saznajemo, prilikom skoka dogodio se problem sa otvaranjem padobrana.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Padobranac pao pored sportske hale u Beogradu, problem sa padobranom

Izvor: Radio 021, 30.Jul.2017

Padobranac koji je izvodio skokove sa sportskog aerodroma u Lisičjem jaraku u Beogradu pao je u Padinskoj Skeli...On je u svesnom stanju kolima Hitne pomoći prevezen u Kliničko-bolnički centar Zemun, prenosi N1...Padobranac je povređen u nesreći koja se dogodina u Padinskoj Skeli, kada je pao pored...

Nastavak na Radio 021...

Preživeo pad sa 500 metara visine

Izvor: Mondo, 30.Jul.2017

Padobranac J. P. (49), učenik na obuci u Padobranskom klubu Feniks, pao je pri sletanju na poljanu u Padinskoj Skeli. Prošao je, srećom, sa lakšim povredama...Foto: YouTube Ilustracija..Prilikom skoka dogodio se problem pri otvaranju padobrana, javlja N1. Naime, padobranac je tokom skakanja kasno...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.