TAKO SE TO RADI Kazna za bahate policajce koji su se parkirali nasred staze za slepe!

Izvor: Blic, 10.Avg.2015, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAKO SE TO RADI Kazna za bahate policajce koji su se parkirali nasred staze za slepe!

Da policajci znaju često da budu bahati, ali i da se parkiraju poput bandere, potvrdila je istraga koju su u MUP-u sproveli povodom neodgovornog parkiranja njihovih službenika nasred staze za slepe u Ulici vojvode Stepe. Nakon teksta na sajtu "Blica", dvojica policajaca biće kažnjena jer su bez ikakvog razloga ostavili tu službeni automobil koji je preprečio put slabovidim i slepim pešacima.

Da li zbog hladovine ili zato što su jednostavno mislili da “im se može” policajci >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su se “mrtvi hladni” parkirali nasred trotoara gde to nije dozvoljeno.

- Povodom fotografija i pitanja koje ste nam prosledili, ustanovljeno je da se radi o vozilu Policijske stanice Voždovac i da nije postojao opravdani razlog da ga policijski službenici parkiraju na stazi za slepe. Protiv dvojice policajaca biće pokrenut disciplinski postupak - kažu u policiji za "Blic".

Nažalost, u Ulici vojvode Stepe je bilo još bahatih vozača koji nisu policajci, ali su zato vozilima naterali slabovide i slepe pešake da prave slalom prilikom pešačenja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.