Svetski, a naše: Srpski studio pravi video igru Hellion na svetskom nivou

Izvor: Blic, 07.Maj.2016, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetski, a naše: Srpski studio pravi video igru Hellion na svetskom nivou

Beogradski studio "Zero Gravity" nastupio je krajem aprila  na "Reboot Develop" konferenciji u Splitu gde je održao uspešnu prezentaciju igre "Hellion" na kojoj rade.

Na konferenciji, koja je okupila velika svetska imena iz gejming industrije, video igra  "Hellion" naišla je na sjajne kritike nakon što su posetioci imali priliku da probaju gameplay igre.

"Hellion" je multiplayer survival igra koja vas smešta u situaciju preživljavanja ekstremnih uslova u svemiru. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Izgradite stanicu, opremite brod i krenite u borbu za dominaciju u dalekom solarnom sistemu.

"Hellion" je ušao u proces Greenlighta na Steam platformi, tako da ih možete podržati ukoliko imate Steam account.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.