Svečano otvoren Beogradski novogodišnji festival

Izvor: Blic, 18.Dec.2015, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečano otvoren Beogradski novogodišnji festival

Velikim vatrometom otvoren je danas Beogradski novogodišnji festival na Beogradskom sajmu koji će trajati do 30. decembra.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali svečano je otvorio ovu manifestaciju na klizalištu u Hali 2. Ledeni atrijum će biti otvoren za sve ljubitelje ledenog sporta, od 1. decembra 2015. do 10. februara 2016. godine.

Više od 300 mališana uživalo je na otvaranju zabavne manifestacije.

Devojčice koje se bave umetničkim klizanjem su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svojom tačkom na ledu upotpunile prazničnu euforiju koja je vladala među najmlađima.

Sa brojnim mališanima družio se i Minja Subota, koji je najavio besplatan zimski program u okviru Festivala. Deca su nasmejano vrištala od uzbuđenja skoro desetak minuta koliko je trajao fenomenalni vatromet.

Kao uvod u praznično slavlje, Beogradski novogodišnji festival biće centralno mesto raznih novogodišnjih sadržaja: zabave i druženja, klizališta, koncerata, predstava, kao i zabavnih programa za decu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.