Svaka čast: Babica porodila ženu u kolima ispred bolnice (FOTO)

Izvor: BKTV News, 14.Jun.2017, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svaka čast: Babica porodila ženu u kolima ispred bolnice (FOTO)

Trudnica koja je krenula na porođaj u KBC "Zvezdara", porodila se pred vratima bolnice, a sve se dobro završilo zahvaljujući prisebnosti babice koja je porodila ženu u kolima.

Trudnicu je dovezao suprug i dok je on otrčao do potrira da pozove lekare, babica je videvši da nema vremena istrčala i porođaj je počeo u automobilu.

Na iznenađenje oca i oduševljenje svih zaposlenih u bolnici, ubrzo je zaplako dečak težak 3,5 kilograma.

Danas sam sasvim >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << slučajno bio svedok porođaja u kolima ispred gr.bolnice. Ova babica je jedna kraljica ❤️ pic.twitter.com/JReaYT6OfT

Beba i majka se osećaju dobro, a u bolnici kažu da ovo nije prvi put i da njihovo osoblje ovako reaguju i da je najvažnije da se majka i beba dobro osećaju.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.