Izvor: Glas javnosti, 09.Apr.2010, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra se održava Dečji maraton

Dečji maraton biće održan sutra u Zoološkom vrtu, osam dana pre "velikog" maratona. To je finalno takmičenje pobednika izbornih trka u 150 beogradskih vrtića. Od 16.000 dečaka i devojčica, na već čuvenoj stazi oko slonare, 142 najbržih odmeriće snage u 12 kvalifikacionih i jednoj finalnoj trci na 230 metara.

Ulazak dece sa vaspitačima predviđen je od 10 do 10.15 sati, a u 10.40 će biti formirane kvalifikacione grupe. Start prve kvalifikacione grupe predviđen je u 11 časova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << a druge pet minuta kasnije. Start poslednje kvalifikacione grupe zakazan je za 12 časova.

Finalna trka Dečjeg maratona počeće u 12.30 sati, nakon čega će biti proglašeni pobednici i dodeljene nagrade.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.