Izvor: Blic, 28.Feb.2020, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra se POTPUNO ZATVARA SAVSKI TRG: Ukidaju se tramvaji, autobusi menjaju trase i okretnice, a ovo su ALTERNATIVE (MAPA)

Sutra startuje druga faza radova na Savskom trgu zbog čega će kompletan ovaj potez, u narednih mesec i kusur dana, biti zatvoren za saobraćaj, što će dovesti do ozbiljnih izmena u režimu saobraćaja, ali i javnog gradskog i putničkog prevoza.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZATVARA se Savski trg: Izmena režima rada javnog prevoza, evo gde PROLAZE autobusi i tramvaji

Izvor: Večernje novosti, 28.Feb.2020

Sutra počinju izmene režima rada linija javnog prevoza zbog radova na Savskom trgu Zbog izvođenja radova na Savskom trgu koji počinju sutra i trajaće do 5. aprila, potpuno će biti obustavljen saobraćaj u ovoj zoni, što će dovesti do sledećih izmena na linijama javnog prevoza,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.