Sutra čišćenje Savskog keja u blokovima

Izvor: Blic, 23.Jul.2012, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra čišćenje Savskog keja u blokovima

Na pešačkoj stazi Savskog keja, od Bloka 45 do Bloka 70 na Novom Beogradu, "Zelenilo Beograd" će sutra na inicijativu građana postaviti 40 kanti za otpatke, najavilo je to javno komunalno preduzeće.

Radnici "Zelenila" postavljaće đubrijere za odlaganje sitnog otpada, dok će radnici "Čistoće" i "Beogradvoda" prati i čistiti staze za šetanje od naplavina koje su ostale posle povlačenja vode.

U redovnom programu "Zelenila Beograd" nalaze se uređene zelene >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << površine leve obale reke Save (Blokovi- 44,45,70), obala Dunavca i dela Topčiderske reke, koja su i ujedno popularna otvorena beogradska šetališta.

Staze za šetanje duž akvaturijuma reke pripadaju vodoprivrednom preduzeću "Beogradvode", koje će dalje i održavati postavljene kante za otpatke.

Iz "Zelenila Beograd" poručuju da će i dalje u skladu sa mogućnostima, izlaziti u susret sličnim inicijativama, čak i kada površine nisu u nadležnosti tog preduzeća, a sve u cilju poboljšanja kvaliteta života svih građana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uređenje Savskog keja u blokovima

Izvor: Danas, 23.Jul.2012

Na Savskom keju, na potezu od Bloka 45 do Bloka 70, danas će biti postavljeno 40 đubrijera, na inicijativu građana, najavljeno je iz Javno komunalnog preduzeća Zelenilo Beograd. Radnici Zelenila biće zaduženi za postavljanje kanti za odlaganje sitnog otpada, dok će radnici Gradske čistoće i...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.