Sudar autobusa i automobila: Jedna osoba teško povređena

Izvor: S media, 01.Jun.2012, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar autobusa i automobila: Jedna osoba teško povređena

Jedna osoba je jutros teško povređena u sudaru autobusa i putničkog vozila na Obrenovačkom putu kod mesta Duboko, izjavio je Tanjugu dežurni lekar u Hitnoj pomoći Obrenovca Žarko Stanojević.

Pančevo: Voz povredio dva dečaka

Novi Sad: Vozač pobegao s mesta nesreće pa se predao

Stravičan snimak: Autom se zabio u motor sa pet putnika! (VIDEO)

U nesreći, koja se dogodila oko 7.30 sati, vozač putničkog vozila je zadobio povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << grudnog koša i prevezen je na odeljenje za reanimaciju beogradskog Urgentnog centra, rekao je Stanojević.

Kako prenose beogradski elektronski mediji, sudarili su se autobus "Laste" i putničko vozilo marke "punto", a saobraćaj u ovom delu puta je neko vreme bio zaustavljen.

(Tanjug)

Foto: Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.