Studenti vojne akademije pobedili na „Ljubavnoj olimpijadi“

Izvor: Blic, 13.Feb.2012, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studenti vojne akademije pobedili na „Ljubavnoj olimpijadi“

Slađana Đorđević (22) i Ivan Tomić (22), pobedili su sinoć na drugom danu takmičenja „Ljubavna olimpijada“ u Delta sitiju. Pobednici Ljubavne olimpijade

Po njihovim rečima, na „Ljubavnu olimpijadu" prijavili su se zato što su radoznali i vole sve vidove takmičenja.

Ovaj podatak nije čudan ako se uzme u obzir da su i Slađana i Ivan studenti Vojne akademije u Beogradu.

Oni su u svih pet disciplina- Merač ljubavi, Ljubavni napitak, Udahni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ljubav, Toplo-hladno i Najduži poljubac, pokazali sjajne rezultate. Njima je pripala glavna nagrada – svečani ručak u hotelu „Continental" za Dan zaljubljenih.

Drugo mesto pripalo je bračnom paru Jovani (35) i Iliji (37) Opačić iz Beograda, dok su treće mesto osvojili Sanja Vukoje (22) i Miloš Savić (22) takođe iz Beograda.

Zanimljivo je to da su se sva tri para, koja su osvojila prve tri nagrade, ljubili čitavih 30 minuta, što je bilo od presudnog značaja za krajnje rezultate.

Takmičenje se nastavlja danas, od 17 do 19 sati, pa svi zainteresovani parovi mogu da se prijave i okušaju svoju spretnost i umeće u brzom ispijanju ljubavnog

napitka, najdužem poljubcu, igri „toplo-hladno", meraču ljubavi.

U utorak 14. februara, u 19 sati, svi zainteresovani posetioci šoping mola, moći će da se venčaju na simboličan način. Delta sitije obezbedio matičara i fotografa, spremio burme, bidermajer, cilindar, „venčani list" , koji će dobiti od Delta Cityja kao uspomenu na ovaj Dan zaljubljenih.

Povezane vesti: Nikolina i Goran pobednici "Ljubavne olimpijade" u Delta sitiju Ljubavna olimpijada

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.