Studenti na praksi u beogradskim preduzećima

Izvor: Kurir, 30.Apr.2012, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studenti na praksi u beogradskim preduzećima

BEOGRAD - Oko 280 studenata Univerziteta u Beogradu započeće radnu praksu odmah nakon prvomajskih praznika u beogradskim komunalnim preduzećima, upravi grada, ustanovama kulture...

Praksa počinje 3. maja, trajaće četiri meseca, a studenti će imati neposredno određenog mentora koji će im biti na raspolaganju, saopšteno je iz univerzitetskog Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata.

Studentima će nakon završetka "BG prakse" biti uručene potvrde, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koje će im uz stečene diplome pomoći da lakše dođu do prvog zaposlenja.

Program "Univerzitetska radna praksa" realizuje se treću godinu zaredom zahvaljujući uspešnoj saradnji Univerziteta u Beogradu i grada Beograda.

Ove godine u programu učestvuje 21 gradsko preduzeće, 14 organizacionih jedinica uprave grada Beograda, sedam ustanova kulture i tri gradske opštine.

Najviše mesta za praksu ponudilo je preduzeće Beogradski vodovod i kanalizacija, čak 57, najčešće pozicije otvorene su za studente Građevinskog, Mašinskog i Pravnog fakulteta, a najviše prijava je pristiglo od kandidata sa Pravnog, Ekonomskog i Saobraćajnog fakulteta.

Studenti su se najviše interesovali za praksu u gradskoj upravi, na mestu praktikanta na studijsko analitičkim poslovima u Službi za komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima - Beokom servisu.

Veliki broj prijava zabeležen je i za praksu u Sekretarijatu za zaštitu životne sredine, kao i u "Sava centru".

Na konkurs je pristiglo više od 3.000 prijava.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Studenti počinju praksu u komunalnim preduzećima posle praznika

Izvor: Blic, 30.Apr.2012

Oko 280 studenata Univerziteta u Beogradu započeće radnu praksu odmah nakon prvomajskih praznika u beogradskim komunalnim preduzećima, upravi grada, ustanovama kulture....Praksa počinje 3. maja, trajaće četiri meseca, a studenti će imati neposredno određenog mentora koji će im biti na raspolaganju,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.