Strawberry energy osvojio nagradu za inovativnost u Ljubljani

Izvor: Blic, 22.Jan.2013, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Strawberry energy" osvojio nagradu za inovativnost u Ljubljani

Kompanija "Strawberry energy", u saradnji sa Kongresnim biroom i Turističkom organizacijom Srbije, prezentovala je svoje inovacije na sajmu "Conventa 2013" u Ljubljani gde joj je dodeljena "Inside" nagrada za inovacije. Strawberry timu je uručena nagrada "Inside" za inovativnost

Ova manifestacija koja predstavlja vodeći sajam kongresne industrije za područje Jugoistočne Evrope, 16. i 17. januara je okupila više od 120 izlagača i učesnika sajmova.

Sajam koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << okupio 120 izlagača održan je u Ljubljani

Nakon uspešnog predstavljanja u Barseloni na EIBTM sajmu kongresne industrije, "Strawberry event" koncept u industriji kongresnog biznisa (MICE Industry), nagrađen je "Inside" nagradom za koju su bile nominovane inovativne kompanije, institucije i pojednici sa svojim tehnološkim ili biznis inovacijama.

Vodeći sajam

Jugoistočne Evrope


"Conventa" je sajam koji okuplja kongresne destinacije i kompanije koje nude profesionalne usluge u organizaciji različitih skupova i konferencija, a učestvovali su izlagači iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Turske i Austrije.

Osnovna svrha nagrade je da se identifikuju dobre prakse u regionu Jugoistočne Evrope i da se istaknu inovativni projekti koji su primenljivi u kongresnoj industriji.

Uređaj "Strawberry Mini" je prepoznat kao inovativno "eko" rešenje koje pomaže učesnicima konferencija i skupova u situacijama kada im se isprazne baterije prenosivih uređaja.

Kao dobitniku "Inside" nagrade, kompaniji "Strawberry energy" je dodeljen besplatni sajamski prostor na EIBTM sajmu u Barseloni, uz priliku da predstavi svoja rešenja u vidu predavanja, kao i besplatan štand na ovogodišnjem Conventa sajmu u Ljubljani u okviru izlagačkog dela "Meeting Service Spot".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.