Strah okovao deo Batajnice

Izvor: Večernje novosti, 21.Feb.2015, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strah okovao deo Batajnice

PUSTA ulica, zaključane kapije, roletne spuštene do pola prozora i sveća koja tinja na mestu monstruoznog ubistva. Jeza i strah. Sablasnu tišinu prekida samo lavež pasa. Ovo je prizor koji je ekipa "Novosti" sinoć zatekla u Ulici Svetog Rafaila Šišatovačkog u Batajnici, gde je u ponedeljak uveče svirepo ubijen Stevan Katilović (35), koga je nepoznati muškarac isekao mačetom naočigled supruge. Nezapamćen zločin u ovom delu Beograda zatvorio je stanovnike u četiri zida. Kažu, izlaze >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << samo kada moraju, deca se više ne igraju ni u dvorištima, a do škole ih prate roditelji. Neki su mališane odveli i kod rođaka na drugu adresu dok se ubica konačno ne nađe iza rešetaka. - Pratim svakog prolaznika, naročito noću. Plašim se da ubica i dalje hoda našom ulicom, da može da mi pokuca na vrata. Sama sam sa četvorogodišnjim sinom i plašim se da zanoćimo sami, zato i zovem prijatelje da spavaju kod nas - priča Jadranka M. dok sa strahom gleda niz ulicu u pravcu gde je nesrećni Stevan izgubio svoju bitku. I u susednim ulicama vlada hladna tišina. Prolaznici su retki i idu samo u grupama. Kažu, Batajnicom kruži priča da su neki videli starijeg čoveka ispred supermarketa na kraju naselja kako noću šeta sredinom ulice. Sumnja da je možda reč o svirepom ubici unela je dodatnu paniku. - Nije mi svejedno kada znam da nisam bezbedan u kraju gde sam odrastao. Nadam se da će ga policija što pre uhvatiti - kaže Slavko Kerečki. SPALjENA ŽENA Mesec dana pre ovog stravičnog ubistva, samo nekoliko ulica dalje dogodila se tragedija koju će pamtiti stanovnici ovog dela Batajnice. Radan Urošević (51) polio je benzinom i zapalio svoju bivšu suprugu Svjetlanu Urošević (45) u Ulici Svetog Serafima.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

FANTOM SA MAČETOM Monstruma iz Batajnice odaje telefon

Izvor: Blic, 21.Feb.2015

Policijski inspektori pokušavaju da preko signala mobilnog telefona utvrde ko je misteriozni čovek koji je mačetom u Batajnici ubio Stevana Katilovića (35), saznaje „Blic“...Fantom s mačetom ubio je Stevana Katilovića 16. februara u Ulici Svetog Rafaila Šišatovačkog u Batajnici posle kraće...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.