Izvor: Blic, 24.Maj.2016, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla struja u Obrenovac!

U Obrenovac je večeras, posle višesatnih smetnji na mreži, došla struja i snabdevanje se odvija neometano - kaže Sandra Alagić iz EDB-a.

Podsetimo, Obrenovac je danas popodne ostao bez struje kada je kamion na Obrenovačkom putu oborio jedan dalekovod.

U ovom udesu nije bilo povređenih, potvrdila je Nada Macura.

Takođe, iz ovog preduzeća napomenuli su da je ovo čak treći put da se ponavlja identična situacija u kratkom vremenskom razmaku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
- Kamion je udario u dalekovod na Obrenovačkom putu a u poslednje vreme desila su se još dva slučaja da kamioni ruše ovaj isti dalekovod. U pitanju je deonica puta gde se kamioni verovatno okreću i u tom manevru zakače dalekovod. Ekipe EDB-a su na terenu i snabdevanje će vrlo brzo biti normalizovano preusmeravanjem na alternativne mreže - rekla je Sandra Alagić iz EDB-a.

Obrenovački put na ovoj deonici bio je jedno vreme zatvoren za saobraćaj zbog sanacije štete.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.