Izvor: Studio B, 13.Feb.2013, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanovnici Batajnice nezadovoljni proširenjem groblja

Stanovnici Batajnice obratili su se Studiju B zbog nesvakidašnjeg problema. Ukoliko se Batajničko groblje proširi, biće udaljeno od kuća u Ulici dr Branislava Barišića bez broja, samo nekoliko metara.

Stanovnici su nezadovoljni jer ne žele da ostanu bez dvorišta i da budu okruženi spomenicima.

U Poslovnom prostoru Zemuna, koji održava groblje, kažu da im je opština dozvolila da ga prošire ka kućama i dodju na nekoliko metara od njih.

Već tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << meseca na tom groblju nema mesta za sahranjivanje, tako da se ono obavlja na Bežanijskoj kosi ili Orlovači.

Ipak, taj novi prostor sa 150 grobnih mesta samo će privremeno rešiti problem sahranjivanja jer će biti popunjen za godinu dana.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.