Stanari najlepšeg ulaza dobili nagrade

Izvor: Studio B, 31.Maj.2011, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanari najlepšeg ulaza dobili nagrade

Direktor beogradskog komunalnog preduzeća "Gradsko stambeno" Slobodan Miljković uručio je, povodom Dana komšija, nagrade stanarima zgrade u ulici Braće Baruh 9

Direktor beogradskog komunalnog preduzeća "Gradsko stambeno" Slobodan Miljković uručio je, povodom Dana komšija, nagrade stanarima zgrade u ulici Braće Baruh 9 koji su pobedili na konkursu "Najlepši ulaz".

Stanari najlepšeg ulaza u Beogradu pokazali su novinarima i predstavnicima JP "Gradsko stambeno" >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << hol ukrašen muralom, lift bez i jedne ogrebotine, video nadzor i brižljivo uređen vrt.

Uručujući poklone stanarima - plaketu "Najlepšem ulazu i najboljim komšijama", sadnice cveća i paket za svakog stanara, Miljković je izrazio zadovoljstvo trudom koji su stanari uložili u uređenje i održavanje zajedničkog prostora.

"Ovo je pravi primer koliko se može postići kada su komšije složne i da dogovor zaista kuću gradi. Nadam se da će Beograd krasiti što više ovakvih ulaza, uvek ćemo biti tu da takve inicijative podržimo," rekao je direktor tog preduzeća.

Miljković je uručio vrednu monografiju grada Beograda s posvetom predsedinku Skupštine stanara Radetu Ratkoviću koji je zgradu pojavio na konkurs.

Predstavnici tog JP tokom dana posetiće i stanare zgrada u ulicama Internacionalnih brigada broj 39 i Ustaničkoj 10 i uručiti im poklone.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najlepši ulaz u Ulici braće Baruh 9

Izvor: Danas, 31.Maj.2011

JP „Gradsko stambeno“ obeležilo je juče Svetski dan komšija, posetom i dodelom nagrada stanarima zgrada koji su pobedili na konkursu „Najlepši ulaz“. Reč je o građanima koji stanuju u ulicama Internacionalnih brigada broj 39, Ustaničkoj ulici broj 10 i Ulici Braće Baruh broj 9, koji su...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.