Izvor: DANuBeogradu.rs, 05.Mar.2021, 17:45

Šta se sve zatvara u subotu u podne

Vlada Srbije, na predlog Kriznog štaba, usvojila je danas nove mere za suzbijanje epidemije, koje se odnose na predstojeći vikend, 6. i 7. mart 2021. U subotu će sve raditi do 12.00, a do ponedeljka do 6.00 radiće samo prodavnice hrane, lekova i goriva, rekao je član Kriznog štaba dr Predrag Kon. Od ponedeljka, 8. … Članak Šta se sve zatvara u subotu u podne se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Osnovne škole rade i dalje, za srednjoškolce od ponedeljka onlajn nastava

Izvor: Radio 021, 05.Mar.2021

Član Kriznog štaba dr Predrag Kon rekao je da će od ponedeljka na onlajn nastavu preći sve srednje škole...On nije precizirao do kada će srednje škole imati samo onlajn nastavu. Kon je objasnio da se razmatrala i onlajn nastava za osnovce, ali da taj predlog nije prihvaćen...Podsetimo, pozorišta...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.