Srce u srcu: Mari Mari i Jelena Tomašević predstavili disk sa dečjim pesmama

Izvor: Blic, 24.Maj.2015, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srce u srcu: Mari Mari i Jelena Tomašević predstavili disk sa dečjim pesmama

Predstavljanje diska "Srce u srcu" iz muzičke radionice Mari Mari okupilo je u paviljonu "Cvijeta Zuzorić" na Kalemegdanu roditelje, bake i deke, ali i brojne poznate ličnosti koji su pevali i družili sa mališanima.

- Album je nastao kroz dugogodišnji rad sa decom. Cilj nam je da se deca zdravo i srećno razvijaju, a svi mi zajedno možemo da im pomognemo u tome - kazala je Mari Mari, autora svih kompozicija, dok tekstove potpisuju brojni dečji pesnici.

Pesme sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << diska je sa mališanima iz radionice pevala i Jelena Tomašević kao specijalni gost, dok je u pozadini sa osmehom na licu posmatrao njen suprug, glumac Ivan Bosiljčić.

U punom Paviljonu su mališani, ali i stariji, uživali su u pesmicama posvećenim drugarstvu, sreći i ljubavi. Među njima su bili i Danijela i Stefan Buzurović sa sinom, ministar policije Nebojša Stefanović, zamenica predsednika Skupštine grada Beograda Andrea Radulović

Andrea Radulović kaže da su najmlađi jedan od prioriteta gradske vlasti, a da je muzička radionica Mari Mari upravo zbog zalaganja za decu dobila podršku gradskog Sekretarijata za obrazovanje i dečiju zaštitu.

Predstavljanje albuma održano je u okviru Beogradskog proleća, pod pokroviteljstvom Grada, Turističke organizacije Beograda, Beogradske tvrđave i "Minisiti" kreativnog dečjeg grada.

Mari Mari se zahvalila Gradu, organizatorima, javnim ličnostima, roditeljima što su prisustvom uveličali promociju albuma, ali pre svega svojoj profesorki za koju kaže da je zaslužna što je ona sada na mestu na kojem je.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.