Sportsko-zabavno takmičenje „Nbg akvadrom - zabava u vodi

Izvor: Studio B, 24.Avg.2010, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sportsko-zabavno takmičenje „Nbg akvadrom - zabava u vodi"

Posle mesec dana takmičenja, u organizaciji Sportskog centra „Novi Beograd" i Novobeogradske kulturne mreže na bazenu „11. april" odigrano je finalno takmičenje sportsko-zabavnog karaktera „Nbg akvadrom - zabava u vodi".

Finalisti, podeljeni u dve ekipe, „Hit" i Kit ket", takmičili su se u sedam različitih zanimljivih igara u bazenu i na prostoru oko bazena. Do samog kraja je bilo veoma napeto i neizvesno, a poslednja igra, u kojoj je ekipa „Hit" pobedila, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << bila je odlučujuća. Takmičenje su podržali Sekretarijat za sport i omladinu i opština Novi Beograd.

Cilj „Nbg akvadroma" je da uz interaktivnu zabavu podstiče razvoj timskog takmičarskog duha kod mladih. Takmičari su morali da prikažu zavidan nivo brzine, spretnosti, ali i poštovanje drugih i fer-plej, kao i kreativnost, da sami osmisle kako najbrže i najlakše da savladaju zadate prepreke.

„Nestle" sladoledi obezbedili su slatke nagrade, a organizatori vredne robne nagrade. Ispred opštine Novi Beograd nagrade je uručio Miloš Hetlerović, pomoćnik predsednika opštine.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.