Sniženja i nove marke mame kupce

Izvor: Blic, 02.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sniženja i nove marke mame kupce

Zvanično otvaranje "Delta sitija" juče oko 10 sati okupilo je oko 800 Beograđana koji su ispred objekta počeli da prave red već oko osam sati. Pola sata po otvaranju objekat je vrvio od posetilaca, kojih je bilo oko 50.000. Najveća gužva bila je u "Super Maksiju" gde su pojedini artikali prodavani u pola cene, a velika gužva se mogla videti i u radnjama sa novim brendovima.

Interesovanje za kupovinu u "Super Maksiju" bilo je tako veliko da je obezbeđenje moralo da propušta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mušterije u grupama na svakih nekoliko minuta. Ovde su juče organizovana promotivna sniženja i to u pola cene. Ulje "cvet banata" prodavalo se po ceni od 47,50, šećer za 37,90 , banane za 37, prašak za veš "Duel" 3kg za 199,90, pasta za zube "Mega mint" 210ml 29,90, vino "Vranac" 79,90, ... Iako su količine robe na popustu po kupcu bile ograničene, ulje je planulo odmah.

- Uzela sam ulje, šećer i još neke potrepštine i moram priznati da se isplatilo. Osim toga sam hipermarket izgleda divno. Ovako nešto još nisam videla - ispričala nam je Božica Stanković.

Osim sniženja, veliku pažnju kupaca "Super Maksija" izazvala su odeljenja ribarnice, vinarije, gotovih jela, tehnike i igračaka.

Deca su se u pratnji roditelja zabavljala uz žonglere i klovnove koji su se mogli sresti na svakom ćošku. Pokretne stepenice bile su zakrčene, a pripadnice lepšeg pola nisu znale gde bi pre. Naravno za ovakvo stanje bilie su "krive" radnje čak 40 novih modnih brendova, koji su se juče prvi put predstavili srpskim potrošačima.

Najveća gužva bila je u "Njujorkeru", gde promotivni popusti važe narednih 10 dana, zatim u "Marks end Spenseru", "Berškoj", "Stradivarijusu", "Motivima", "Aerosolesu" , "Maderkeru", "Aksesorajzu" i "Bestseleru".

- Jedva sam dočekala da "Njujorker" dođe u Beograd. Kupila sam džemper, duks i bolero, i to me je koštalo 4.000 dinara. Za te pare u gradu mogla bih kupiti samo jednu stvar - ispričala je Jelena, a njena drugarica Marijana kaže da se oduševila modelima nemačkog brenda "Orsaj", gde za kaput treba izdvojiti najmanje 4.999, a za kožni mantil 8.4990 dinara.

Damama se dopala i ponuda parfimerija "Sefora" i "Loksitan" u kojoj su povodom promocije nove kolekcije "med-limun" svim posetiocima delili poklone.

Međutim da nije sve u kupovini, govori podatak da su svi stolovi desetak restorana i kafea na drugom spratu tokom celog dana bili puni.

Stariji su uživali u hrani i piću, a deca su zadovoljno cičala zabavljajući se u dečjoj igraonici "Cirkus". Jedina zamerka im je bila što odmah nisu mogli da probaju aparate sa igricama. Žetoni za njih stižu danas i koštaće 40 dinara.

Kupovina i zabava u "Delta sitiju" potrajala je sinoć do posle ponoći.

Kuglanje košta 300 dinara

Prvi igrači u kuglanu su pristigli već oko 11 sati. Igra košta 300 dinara po osobi i obuhvata 10 okvira, s tim što okvir podrazumeva dva bacanja po igraču. Ukoliko igrač odluči da iznajmi cipele to će ga koštati još 50 dinara, a može i da igra bos.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.