Snabdevanje toplotnom energijom uredno

Izvor: S media, 18.Mar.2010, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snabdevanje toplotnom energijom uredno

Snabdevanje Beogradjana toplotnom energijom obavlja se nesmetano i grejanje imaju svi delovi Beograda, izjavio je jutros Tanjugu glavni dispečer u "Beogradskim elektranama" Miodrag Radunović.

Prema rečima Radunovića, grejanje je predvidjeno od šest do 22 časa, ali će zbog visoke temperature, koja se očekuje tokom dana, grejanje najverovatnije biti isključeno od 10 do 17 časova.

Grejanje imaju svi korisnici, koji su priključeni na daljinski sistem i ne planiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se prekidi i isključenja u grejanju, tako da su moguća samo neplanirana, odnosno havarijska, istakli su u "Beogradskim elektranama".

Temperature u stanovima trebalo bi da iznose 20 stepeni sa odstupanjima od te norme od najviše jednog stepena i gradjani koji nemaju grejanje i imaju takve probleme mogu da prijave kvar i da se jave na telefon 209-3011, dok oni kojima curi radijator, mogu da se jave na telefon 209-3100.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.