Slanje fotografija oštećenog kolovoza nadležnoj službi

Izvor: Studio B, 08.Sep.2010, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slanje fotografija oštećenog kolovoza nadležnoj službi

Javno komunalno preduzeće „Beograd-put" omogućilo je građanima da fotografije oštećenja na kolovozu ili ulicama pošalju elektronskim putem, posredstvom sajta www.beogradput.com.

Fotografije oštećenja na putu Beograđani mogu slati elektronskom poštom nadležnoj službi

Do sada su oštećenja na putevima građani prijavljivali pozivanjem kol-centra, a sada je to moguće uraditi i na sajtu. Pošiljalac uz lične podatke dostavlja fotografiju i na takav način >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << upućuje poziv nadležnim službama.

Šefica službe logistike JKP „Beograd-put" Zagorka Raičević izjavila je redakciji Beoinfo da je mogućnost slanja fotografija elektronskim putem dobra i da je uvedena zbog toga što dosta ljudi danas koristi internet.

- Do sada smo primili nekoliko poziva putem našeg sajta, a očekujemo da će ih biti mnogo više - rekla je Zagorka Raičević.

Građani svojim fotografijama pomažu da službe „Beograd-puta" sagledaju prioritet i obim oštećenja, što olakšava razvrstavanje posla i daje prioritet hitnim oštećenjima.

Redovni program sanacije i adaptacije „Beograd bez rupa", JKP „Beograd-put" sprovodi svake godine od aprila do kraja oktobra.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oštećenja na putu „stižu“ mejlom

Izvor: Danas, 09.Sep.2010, 01:44

Javno komunalno preduzeće Beograd-put omogućilo je građanima da fotografije oštećenja na kolovozu ili ulicama pošalju elektronskim putem, posredstvom sajta www.beogradput.com. Do sada su oštećenja na putevima građani prijavljivali pozivanjem kol centra, a sada je to moguće uraditi i na sajtu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.