Izvor: DANuBeogradu.rs, 12.Nov.2019, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sladak život: 2. Festival poslastica i slatkiša u Domu omladine Beograda

U subotu i nedelju, 16. i 17. novembra 2019, u Domu omladine Beograda biće održan 2. Festival poslastica i slatkiša – Sladak život. Posetioci Festivala moći će da uživaju u slatkim delikatesima proizvedenim ručno u radionicama malih proizvođača i majstorskih radionica. Festival će u Domu omladine Beograda (koji je partner organizatora manifestacije) biti otvoren od … The post Sladak život: 2. Festival poslastica i slatkiša u Domu omladine Beograda appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Festival poslastica i slatkiša

Izvor: DobreVesti.rs, 13.Nov.2019, 14:21

Festival poslastica i slatkiša održaće se 16. i 17. novembra u Domu omladine.. .  .  . Festival nosi radni naziv SLADAK ŽIVOT a na njemu će tokom oba dana biti predstavljena bogata i raznolika ponuda poslastica i slatkiša izrađenih zanatski, ručno, od malih domaćih radionica, poslastičarnica...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.