Izvor: DANuBeogradu.rs, 12.Jan.2021, 19:29

Škola: Drugo polugodište od 18. januara 2021. po modelu koji se primenjivao od septembra

Drugo polugodište školske 2020/21. godine počeće u ponedeljak, 18. januara 2021. po modelu koji se primenjivao od 1. septembra 2020. Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Vlade Republike Srbije poslalo obaveštenje školama, a ponovo je prosledilo i stručna uputstva za organizaciju i realizaciju obrazovno-vaspitnog rada u osnovnim i srednjim školama, koja je Krizni štab usvojio … Članak Škola: Drugo polugodište od 18. januara 2021. po modelu koji se primenjivao od septembra se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vraćanje u školske klupe: Ministarstvo odlučilo o modelu nastave u drugom polugodištu VIDEO

Izvor: B92, 12.Jan.2021

Drugo polugodište za đake u Srbiji počeće 18. januara, a Ministarstvo prosvete je odlučilo da model održavanja nastave ostane kao u prvom polugodištu...Taj model će se primenjivati dok se ne steknu uslovi za potpuni povratak u učionice...Bitna informacija za roditelje jeste da i dalje važi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.