Sklanjajući se od podivljalog vozača, džip pokosio devojku

Izvor: Večernje novosti, 09.Nov.2017, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sklanjajući se od podivljalog vozača, džip pokosio devojku

U pokušaju da izbegne udes sa automobilom koji je divljao, vozač je popeo džip na trotoar u Ulici kneza Danila i pokosio devojku i naneo joj teške telesne povrede Teška saobraćajna nezgoda dogodila se u Ulici kneza Danila u Beogradu oko 23 sata, a kako Telegraf.rs saznaje povređena je jedna 26-godišnja devojka. Nju je, naime, udario džip koji je se popeo na trotoar da bi izbegao udes, pošto je automobil iza njega divljao. Od siline udarca devojka, koja je u tom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << šetala psa, bukvalno je izuvena iz cipela i bačena ispod drugih kola. Slomljene su joj obe potkolenicei u svesnom je stanju. Hitna pomoć je, kako navodi portal, stigla u Knez Danilovu, a tu je i policija. Automobil koji je divljao udaljio se u nepoznatom pravcu.Očevici kažu da je devojka šetala psa na neosvetljenom parkingu naspram trotoara. Stanari ulice kažu da su za nezgodu saznali pošto su čuli jauke. (Izvor: Telegraf.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zastrašujuće fotografije iz centra Beograda: Devojka odletela pod automobil i zapomagala: "Ne mogu da se pomerim, ne osećam noge!"

Izvor: Press, 09.Nov.2017

Ona ima prelom obe potkolenice. . Foto: Telegraf.rs. Devojka (26), koju je večeras pokosio džip u centru Beograda u Knez Danilovoj ulici, od siline udarca podletela je pod drugi automobil gde ju je i zatekla ekipa Hitne...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.