Izvor: DANuBeogradu.rs, 09.Okt.2019, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skadarlijski boem 2019: Bira se boem godine

Manifestacija Skadarlijski boem biće organizovana u subotu, 12. oktobra 2019, od 18.00 – u Skadarskoj ulici. Turistička organizacija Beograda i Udruženje ljubitelja Skadarlije najavili su da će od ovog oktobra svake godine birati „boema godine“. Ovogodišnji „Skadarlijski boem“ je glumac Petar Božović, kome će ovom prilikom biti uručena nagrada, slika koju daruje umetnik Dragan Stojkov. … The post Skadarlijski boem 2019: Bira se boem godine appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Izađi mi na teglu 2019: Završnica na Čukarici

Izvor: DANuBeogradu.rs, 10.Okt.2019, 08:44

U petak i subotu, 11. i 12. oktobra 2019, Čukarica će biti domaćin nacionalnog takmičenja u pripremanju ajvara „Izađi mi na teglu„. Već šestu sezonu ova manifestacije se održava u više od trideset gradova Srbije. Petnaest ekipa imaće priliku da na platou ispred megamarketa „Tempo“,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.