Siniša Mali: Ako utvrdite da sam vlasnik stanova u Bugarskoj, svi su vaši

Izvor: Blic, 21.Okt.2015, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša Mali: Ako utvrdite da sam vlasnik stanova u Bugarskoj, svi su vaši

Ukoliko utvrdite da sam vlasnik stanova u Bugarskoj, svi su vaši. U suprotnom, očekujem bar malo izvinjenje od vas u nekom trenutku - rekao je gradonačelnik Siniša Mali danas na konferenciji u Skupštini grada.

Mali je na vanrednoj konferenciji za novinare ponovio da ima samo jedan stan u Bugarskoj, uredno prijavljen Agenciji za borbu protiv korupcije i plaćen preko računa, a povodom incidenta javno osudio komunalnu policiju i svaki napad na novinare, ali i istakao da nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << niti će ikad imati obezbeđenje.

Konferencija je održana jer su pripadnici Komunalne policije, dok je obilazio gradilište “Beograda na vodi”, sprečili grupu novinara “Krika” koja je pokušala je da mu postavi pitanja u vezi sa navodnom kupovinom stanova u Bugarskoj.

 - Javno sam se izvinio, a takođe očekujem izvinjenje od njih za prljavu kampanju koja se ovde vodi protov mene. Već nekoliko dana pričaju o tome kako imam 24 stana u Bugarskoj, a ne znaju kako se vode poslovi i kako se potpisuju ugovori. Ja se nekoliko godina bavio resturuktuiranjem i kupovinom imovine za svoje klijente, zato sam i preuzeo funkciju gradonačelnika da bih svoje iskustvo primeno u Beogradu. Moda neko može da kaže da sam vlasnik nekoliko hiljada stanova, a to nisu moji kvadrati. Vlasnik sam jednog stana z Bugarskoj koji je plaćen preko računa - kaže Mali.

- Najpre želim da se javni izvnim novinarima KRIK-a povodom današnjeg incidenta. Osuđujem svaki napad na novinare. Dnevno imam po nekoliko događaja i uvek odgovoaram na pitanja novinara. Nemam obezbeđenje, niti sam ga ikad imao. U to Beograđani mogu da se uvere i kada me vide sa šetam sa decom - kaže Siniša Mali.

On navodi da su mu novinari KRIK-a prišli s leđa.

- Prišli su mi s leđa, a nije bilo potebe za tim. Mogli su da postave pitanja, jer smo imali predviđene izjave za medije. Javno osuđujem postupak komunalne policije - kaže Mali.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Ako dokažete da sam vlasnik stanova u Bugarskoj, svi su vaši"

Izvor: Vesti-online.com, 21.Okt.2015

"Ukoliko utvrdite da sam vlasnik stanova u Bugarskoj, svi su vaši. U suprotnom, očekujem bar malo izvinjenje od vas u nekom trenutku", rekao je gradonačelnik Siniša Mali danas na konferenciji u Skupštini grada...Mali je na vanrednoj konferenciji za novinare ponovio da ima samo jedan stan u Bugarskoj,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.