Sednica Skupštine grada sutra

Izvor: Studio B, 10.Nov.2010, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sednica Skupštine grada sutra

Predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić zakazao je za sutra, s početkom u 10 časova, 27. sednicu Skupštine grada Beograda.

Na dnevnom redu Skupštine nalazi se Predlog odluke o zaduženju grada Beograda za finansiranje izgradnje prilaznih puteva u okviru projekta „Most na Savi i prilazni putevi", kao i Predlog o dopuni odluke o zaduženju grada za finansiranje investicionih projekata.

Razmatraće se i Predlog dopuna odluke o pravima u socijalnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << zaštiti Beograda, ali i o izmenama Odluke o uslovima i načinu raspolaganja stanovima izgrađenim prema Projektu izgradnje 1.100 stanova u Beogradu.

Pred odbornicima će se naći i veći broj odluka o izradi planova detaljne regulacije saobraćajnica delova Bulevara oslobođenja i produžetka Dinarske ulice, kao i planova regulacije kompleksa Kliničko-bolničkog centra. Odlučivaće se i o planovima detaljne regulacije područja ulica Kružni put - Padina - Vojislava Ilića, kao i o gasifikaciji delova naselja Dušanovac, Braće Jerković i Medaković u gradskoj opštini Voždovac.

Skupština grada će na sednici usvojiti niz odluka koje će omogućiti da PKB, Zoo-vrt, EDB - „Javno osvetljenje" i „Elektrodistribucija - izgradnja" postanu preduzeća kojima će ubuduće upravljati grad Beograd.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi zajam za pristupne puteve mostu preko Ade

Izvor: Blic, 10.Nov.2010

U Skupštini grada sutra će biti održana sednica gradskog parlamenta. Odbornici će razmatrati zaduženje od 90 miliona evra kod Evropske investicione banke (EIB) namenjeno finansiranju izgradnje pristupnih puteva mostu preko Ade Ciganlije, kao i Predlog o dopuni odluke o zaduženju grada za finansiranje...

Nastavak na Blic...

Skupština grada raspravlja o izgradnji mosta na Savi

Izvor: Glas javnosti, 11.Nov.2010, 07:00

BEOGRAD - Na dnevnom redu Skupštine grada, koja danas yaseda, nalazi se Predlog odluke o zaduženju grada Beograda za finansiranje izgradnje prilaznih puteva u okviru projekta "Most na Savi i prilazni putevi", kao i Predlog o dopuni odluke o zaduženju grada za finansiranje investicionih projekata...Razmatraće...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.