Sedam odbornika DS podnelo ostavke

Izvor: S media, 04.Maj.2010, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam odbornika DS podnelo ostavke

Sedam odbornika Skupštine Beograda iz Demokratske stranke podnelo je ostavke da ne bi bili u sukobu interesa, rečeno je danas u Skupštini Beograda.

Kako je navedeno u obrazloženju, oni su ostavke podneli na lični zahtev. Ti odbornici su odlučili da podnesu ostavke u Skupštini Beograda, a da zadrže funkcije u opštinskim većima.

Skupština je nakon toga prekinula rad, sednicu će nastaviti sutra u 10 sati.

Prema Zakonu o Agenciji za borbu protiv korupcije, funkcioneri u Srbiji koji imaju više funkcija trebali su do 1. aprila da se odluče koju od njih će da zadrže.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sedam odbornika DS-a podnelo ostavke zbog sukoba interesa

Izvor: SrbijaNet.rs, 04.Maj.2010

Sednica Skupštine grada Beograda večeras je prekinula rad posle prve tačke dnevnog reda kada su, na licni zahtev, usvojene ostavke sedam odbornika Demokratske stranke (DS) zbog vršenja dve ili više funkcija. Predsednik Skupštine Aleksandar Antić rekao je da će druga

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Sedam odbornika DS podnelo ostavke

Izvor: Blic, 05.Maj.2010, 10:15

Sedam odbornika Demokratske stranke podneli su juče ostavke jer, osim odborničke, obavljaju i druge funkcije u pojedinim opštinama...Ostavke su podneli Dragan Vujević, član Opštinskog veća Novog Beograda, Zlatko Petrin, član Opštinskog veća opštine Zvezdara, Tomislav Jeremić, zamenik predsednika...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.