Saopštenje Sekretarijata za socijalnu zaštitu

Izvor: Studio B, 22.Mar.2013, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saopštenje Sekretarijata za socijalnu zaštitu

Sekretarijat za socijalnu zaštitu izdao je saopštenje povodom tvrdnji iznetih u medijima da je Svratište za decu u Krfskoj pred zatvaranjem.

Sekretarijat za socijalnu zaštitu podseća da grad Beograd od 2008. godine finansira projekte koji imaju za cilj brigu o deci sa ulice i za te potrebe je Centru za integraciju mladih - Svratištu, koje sprovodi  ovaj projekat, ustupio renoviran prostor u Krfskoj ulici.

Sekretarijat je prošle godine izdvojio 14,6 miliona dinara >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << za podršku ovom projektu. Nažalost, najveći deo ovih sredstava utrošen je na zarade zaposlenih, čak 86,6 odsto.

Iz ovog sekretarijata je u više navrata vođen razgovor sa zaposlenima u Centru za integraciju mladih, sa željom da im se ukaže na racionalnije korišćenje sredstava.

Ukoliko Centar odluči da se povuče iz projekta, Svratište u Krfskoj će nastaviti sa radom jer će ga grad i dalje finansirati. Nadamo se ipak da će na sastanku zakazanom za sledeću nedelju Sekretarijat za socijalnu zaštitu i Centar naći zajednički jezik.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Sekretarijat za socijalnu zaštitu: Svratište će nastaviti sa radom

Izvor: NaDlanu.com, 22.Mar.2013

Povodom tvrdnji iznetih u medijima da je Svratište za decu u Krfskoj pred zatvaranjem, Sekretarijat za socijalnu zaštitu podseća da grad Beograd od 2008. godine finansira projekte koji imaju za cilj brigu o deci sa ulice i za te potrebe je Centru za integraciju mladih – Svratištu, koje sprovodi...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.