Saobraćajke širom Beograda: Lančani sudar kod “Hajata” i na Kružnom putu Rakovica – Kijevo

Izvor: Telegraf.rs, 28.Feb.2017, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajke širom Beograda: Lančani sudar kod “Hajata” i na Kružnom putu Rakovica – Kijevo

U lančanom sudaru koji se danas oko 16.45 časova dogodio u Ulici Milentija Popovića povređena je devetnaestogodišnja devojka. Još jedna osoba je povređena kada je vozilo na Kružnom putu Rakovica - Kijevo udarilo u zaštitnu ogradu.

- Lančani sudar desio kod hotela "Hajat". Naše ekipe su izašle na teren sa samo jedna devojka je povređena i ona je prevezena u Urgentni centar - rekli su iz Hitne pomoći.

Vozačima se preporučuje da zaobilaze ovaj deo grada jer se zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << udesa stvorila veća gužva.

Još jedna osoba je povređena kada je vozilo na Kružnom putu Rakovica - Kijevo udarilo u zaštitnu ogradu.

Kako je rečeno u MUP-u, do nesreće je došlo oko 15 sati na Kružnom putu iz pravca Straževice, kada je vozilo izletelo sa puta i udarilo u zaštitnu ogradu.

Povređena osoba je prevezena u Urgentni centar.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.