Samo dan posle poruka na Vračaru: Zakrpljene rupe, gradonačelnik odreagovao

Izvor: Blic, 12.Jun.2015, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo dan posle poruka na Vračaru: Zakrpljene rupe, gradonačelnik odreagovao

Ako je neko i pomislio da reakcije nece biti, grdno se prevario. Radnici JKP "Beograd put" od ranog jutra vredno su radili i zakrpili rupe na Vračaru, na kojima su se pojavili grafiti "Reaguj Mali ili pali"...

Da li su grafiti nastali zato što je na Vračaru na vlasti opozicija ili zato što je ova opština puna rupa na putevima, ne znamo, ali da je neko odreagovao, odreagovao je a radnici su u Ulici Ivana Đaje sredili velika oštećenja na asfaltu.

A kako je gradonačelnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odreagovao na poruke na asfaltu?

- Duhovito je, nemam sta drugo da kažem. Radnici JKP "Beograd put" reaguju na svaku prijavu građana koja stiže preko Beokom servisa. Od početka godine u gradu je zakrpljeno više od 10.000 rupa. Konkretno, ove rupe na Vračaru nisu bile prijavljene, ali naravno da prihvatamo sve primedbe i tamo gde možemo da reagujemo, reagujemo odmah. Ovo je grad svih nas - rekao je za "Blic" gradonačelnik Siniša Mali.

Gradonačelnik je rekao i da Gradska Uprava svakodnevno komunicira sa građanima i ulaže napore da promeni stvari i uspostavi sistem gde ga nema.

- Apelujem još jednom da građani koriste usluge Beokom servisa, a mi ćemo i dalje vredno raditi za lepši Beograd - kaže gradonačelnik.

Ovako je bilo juče:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.