Sajmovi obrazovanja u opštinama Vračar i Grocka

Izvor: Studio B, 25.Apr.2014, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajmovi obrazovanja u opštinama Vračar i Grocka

Opština Vračar ugostila je više od 25 srednjih škola i gimnazija u okviru IV po redu Sajma obrazovanja za buduće srednjoškolce. Mali maturanti dobili su potrebne informacije direktno od učenika srednjih škola, koje bi trebalo da im pomognu da se opredele.

Beogradske opštine Vračar i Grocka danas su na odvojenim manifestacijama organizovale sajmove obrazovanja kako bi đacima osmog razreda pomogle u izboru srednje škole ali i budućeg zanimanja.

U zgradi opštine >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Vračar sajam je održan po četvrti put. Manifestaciju su organizovano posetili učenici osmog razreda svih osnovnih škola na Vračaru, a jednodnevni sajam pod nazivom "Pronađi pravi put do željene škole" priređen je i u zgradi opštine Grocka, saopšteno je iz te gradske opštine.

Osmaci sa područja Grocke imali su priliku da porazgovaraju sa profesorima i decom iz srednjih škola i da se detaljnije informišu o zanimanjima kojima mogu da se bave.

Sajam je posetilo više od 500 učenika, a predstavile su se 23 srednje škole. Organizator je Osnovna škola "Sveti Sava" u Vrčinu, uz podršku gročanske Kancelarije za mlade i opštine.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Takmičenje u besjedništvu u Ekonomskoj školi

Izvor: SandzakPress.net, 25.Apr.2014

Novi Pazar - Republičko takmičenje u besjedništvu na kojem će 30 učenika kazivati besjede na zadate, izabrane i improvizovane teme biće održano sutra u novopazarskoj ekonomsko-trgovinskoj školi. PR ove srednje škole Ismihana Murtezić rekla je radiju Sto plus da su takmičari učenici četvrtog...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.