Sajam zapošljavanja na Novom Beogradu

Izvor: S media, 21.Okt.2010, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam zapošljavanja na Novom Beogradu

U Hali sportova na Novom Beogradu danas će biti održan Sajam zapošljavanja mladih, na kome će više od 40 domaćih uspešnih preduzeća i stranih kompanija, koje posluju u Srbiji, ponuditi oko 700 slobodnih poslova nezaposlenim mladim stručnjacima, najavila je Gradska uprava.

Sajam zapošljavanja otvoriće ministar za ekonomiju i regionalni razvoj >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Mladjan Dinkić, predsednik opštine Novi Beograd Nenad Milenković i član Gradskog veća Miroslav Čučković, navedeno je u saopštenju.

Sajam zapošljavanja mladih „Najbolji kadrovi za najbolje poslodavce" organizuje Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ), u saradnji sa Ministarstvom ekonomije i regionalnog razvoja, Ministarstvom omladine i sporta - Fond za mlade talente, Skupštinom grada Beograda i opštinom Novi Beograd.

Više od 700 slobodnih poslova za nezaposlene mlade ljude ponudiće preduzeća i kompanije koje uspešno posluju u Srbiji i kojima je sajam prilika, ne samo da dodju do najboljih kandidata za slobodna radna mesta, već i da formiraju sopstvenu bazu podataka koja će im olakšati proces rešavanja budućih kadrovskih potreba, saopštila je Informativna služba opštine Novi Beograd.

U ponudi su poslovi za mlade stručnjake sa završenim farmaceutskim, medicinskim, saobraćajnim, gradjevinskim, ekonomskim, pravnim, elektrotehničkim, mašinskim, poljoprivrednim fakultetom.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.