Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Maj.2019, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam tehnike 2019: Vreme je za nove tehnologije

U pet hala Beogradskog sajma, od 21. do 24. maja 2019, biće održan Sajam tehnike pod sloganom „Vreme je za nove tehnologije“. Najveći, najznačajniji i najreprezentativniji regionalni razvojno-tehnološki događaj te vrste u ovom delu Evrope, 63. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća, predstaviće se svom svojom sadašnjom i istorijskom veličinom. Tehničko-tehnološka ostvarenja demonstriraće i promovisaće … The post Sajam tehnike 2019: Vreme je za nove tehnologije appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Beogradski manifest 2019 na Kalemegdanu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 14.Maj.2019, 09:15

Najveći porodični festival manifestacija, destinacija i degustacija – Beogradski manifest 2019 – biće održan od 24. do 26. maja. Beogradski manifest je jedinstvena platforma za promociju manifestacija i turističkih destinacija u Srbiji i regionu, kao i gastronomske ponude Srbije. Održava se...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.