Sajam obrazovanja na Čukarici

Izvor: Studio B, 28.Feb.2014, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam obrazovanja na Čukarici

Drugi sajam obrazovanja za učenike osnovnih škola koji uskoro odlučuju u koju će se srednju školu ili gimnaziju upisati održava se danas od 10 do 16 časova u osnovnoj školi „Filip Kljajić Fića" na Banovom brdu.

Organizatori sajma su Osnovna škola „Filip Kljajić Fića" i opština Čukarica.

Sajam je namenjen osnovcima, posebno učenicima sedmog i osmog razreda osnovnih škola i njihovim roditeljima, kao pomoć pri izboru škole i budućeg zanimanja. Kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << zanimljive prezentacije, deca iz čak 46 srednjih stručnih škola i gimnazija upoznaće posetioce sa obrazovnim profilima koje ove škole imaju, kao i sa načinom rada i znanjem koje u njima tokom školovanja stiču. U svakoj učionici po jedna škola odgovaraće na pitanja roditelja i dece koja još nisu donela odluku o izboru škole i zanimanja.

Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, a u okviru zajedničkog projekta sa GIZ fondacijom - programom profesionalne orijentacije.

 

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šabački đaci na skijanju u Sloveniji

Izvor: Beta OMS, 28.Feb.2014

Nastavljajući prijateljstvo i saradnju između Šapca i Celja, gradonačelnici Miloš Milošević i Bojan Šrot i ove godine obezbedili su nagradno zimovanje u Sloveniji za šabačke đake. U ponedeljak 3. marta u Celje će otputovati 19 učenika sedmog i osmog razreda šabačkih osnovnih škola, a...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.